Terra Nostra

Bedrijfsprofiel

Missie

De toekomst is groen! Door in te zetten op gezonde bomen bieden we een krachtig antwoord op uitdagingen rond verstedelijking en klimaatverandering. 

Visie          

We kiezen voor een succescombinatie van wetenschappelijk onderzoek, praktisch inzicht en natuurlijke principes. Zo bouwen we mee aan een gezonde leefomgeving!

Bedrijfsprofiel

Wij helpen je bomenbestand te beheren en zorgen ervoor dat jouw bomen hun waardevolle maatschappelijk functie optimaal vervullen. Dat doen we door nieuwe wetenschappelijke inzichten te combineren met praktijkervaring. Zo komen we uiteindelijk tot praktische oplossingen op maat van jouw behoefte.

Dankzij ons internationale netwerk van productontwikkelaars, leveranciers en partners spelen we vlot in op alle marktveranderingen. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkelingen op vlak van onderzoeksapparatuur, groeiplaatsinrichtingen en groeimediums. Op die manier komen we tot accuratere resultaten, meer gestandaardiseerde werkwijzen en een snellere verwerking met andere duurzame producten.

Cookie melding OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang