Terra Nostra

Werken bij Terra Nostra België?

Terra Nostra is een ambitieus bedrijf op het gebied van onderzoek en advies rondom bomen. Deze bomen staan hoofdzakelijk in de openbare ruimte. Met ruim 40 jaar praktijkervaring, hebben we de nieuwste technieken en expertise omtrent boomonderzoek zelf in huis. Terra Nostra koppelt binnen haar bedrijf wetenschap met praktijk. We staan met beide benen op de grond en onze adviezen zijn waar nodig wetenschappelijk onderbouwd. We werken nauw samen met ons internationale netwerk, waardoor we kennis vlot kunnen vertalen naar beleid en ontwerp. Daarin vervullen we een voortrekkersrol.

Momenteel zijn we op zoek naar een voltijds (38u) boomtechnisch adviseur! 

Als boomtechnisch adviseur ben je onderdeel van een groeiende organisatie met een team van creatieve denkers. We leveren samen een bijdrage aan de groene stad van de toekomst. Check hier onze vacature.

Wil je jezelf ontplooien bij een sleutelspeler in de groene sector? Heb je een sterke drive en werk je graag samen met gelijkgestemde collega’s in een informele sfeer? Wij zijn op zoek naar jou! 

Heb je interesse, stuur dan je motivatie en CV t.a.v. Bruno Lambrechts naar

Geen artikelen gevonden
Cookie melding OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang